STS Body Work
EMS

KÆMPE forskel

især på min mave!


"Da jeg startede hos Sitara, havde jeg i forvejen været i gang med et vægttab i over 6 måneder.
I løbet af den tid havde jeg tabt mig sølle 3 kg.

Efter 6 behandlinger hos Sitara (6 behandlinger over ca 10 dage) kunne jeg både se og mærke en KÆMPE forskel, især på min mave! Min fødepølle, som jeg kalder min nederste del af maven efter graviditeten, kunne jeg ikke længere hvile min hånd på om natten, fordi den var svundet ind.

Fra forløbets start og til i dag (knap 2 måneder) har jeg tabt 11 cm i taljen og 6,4 kg på vægten.

Sitara er fantastisk til at motivere mig på de dage, hvor jeg trænger til det allermest, og samtidig har hun en kæmpe viden og forståelse for, hvordan ens psyke og fysik spiller sammen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger
til STS Body Work."


JulieVejle -09. 2020

EMS BODY SCULPTING
for kvinder & mænd!


En behandling hvor der med kombi-behandlinger bliver arbejdet med kroppen og de udfordringer den har. Alt efter om der er tale om en helkrops sculpting, eller om det er problemområder der bliver fokuseret på. Så kan du på forholdsvis kort tid skabe tydelige resultater. 

På billederne her er der givet 10 kombi- behandlinger á 30 min hver, altså 5 timers behandling, over 2 måneder.
Fokus områderne er mave, og cellulitis på lår/inderlår. Det blev til et vægt tab på 6,4 kg og 11 cm  om taljen, udelukende med Kombinationsbehandlinger.


Både mænd & kvinder

kan have glæde af EMS behandlingerne


  • Genoptræning
  • Smertebehandlinger
  • Vægttabs ønsker
  • Muskel øgning
  • Opstramning af hud
  • Bryst & balde løft


  • Øger kredsløbet
  • Lymfe drænage
  • Detox/ Udrensning


Husk at nævne hvis du tager mediciner, har skinner, skruer eller pacemaker.

Mange kvinder går med en “efterfødsels mave”, eller en lille “hængebug”, de ikke rigtig kan få på plads.
Efter en fødsel, eller et større vægttab, bliver både muskulaturen og huden hårdt udfordret. Så hvis du vil have strammet op på muskler og hud, og aflede ophobet affaldsstoffer samt væskeansamlinger, så kan Body Sculpting hjælpe dig.


Går du og spekulere om på et brystløft, men er ikke sikker på du vil under kniven? Så kan vi med Body Sculpting lave brystløft uden de store tiltag. Ved at stimullere bryst muskulaturen over og under brystet, vil der naturlilgt ske et løft af brystvævet.Det samme gør sig gældende for BBL.


NATURLIG OPSTRAMNING!


Med bodysculpting opnår du på en naturlig måde at få strammet muskulaturen op. Blodgennemstrømning, og kredsløb vil forbedres, det giver huden en frisk glød, og naturlig opstramning. Med afledning af affaldsstoffer og væske, bliver huden igen fin og glat - væk med cellulite. 


Vi ser på dine individuelle behov, og laver plan tilrettelagt til dine målsætninger. VI aer alle forskellige, så du får den bedste virkning med en behandlingsplan der er tilrettelagt ding krop og dine vaner.  


Vi anbefaler i starten for at kick starte kroppen mellem 4- 6 behandlinger om ugen, herefter tilpasses der efter behov.
Når du har nået dine mål, kan du via egen fysisk aktivitet, eller med vedligeholdende behandlinger 1- 2 gange ugentligt/hver 14. dag, holde resultaterne. Der er mulighed for at få vejledning i både træning, alm. fysisk aktiviteter og ernæring.


Der er også mulighed for et 6 mdr. forløb, hvor vi arbejder med motivation og daglige vaner og tankemønstre, sculpting behandlinger samt evt. testbaseret kosttilskud. Du finder mere herom under forløb